السويسرول ابو سبع ملاعق
المكونات والطريقة
3 بيضات ومعلقه فانيليا
ورشه ملح بسيطه جدا
سبع ملاعق سكر
سبع ملاعق حليب سائل
سبع ملاعق زيت
سبع ملاعق دقيق
معلقه صغيره بيكنج باودر
طريقة التحضير
وصفة السويسرول شكولاته نزيد معلقه كبيره كاكاو خام
الطريقه
نضرب البيض مع الفانيليا
وبعدين السكر ومدة اربع دقائق
نضيف الحليب ونضرب لدقيقة ونضيف الزيت ونضرب لدقيقة اخرى
نقلب الدقيق مع البيكنج باودر والملح ونضيفهم الى الخليط ونضربهم بالمضرب بصورة خفيفة لحد ما يختفي الدقيق
نسخن الفرن،نفرش ورقه زبدة في صنيه مستطيلة
تدخل الفرن فوق على ١٨٠ درجه حوالي عشر دقائق حتى تجمد بس مش لحد ما تحمر علشان ما
متنشفش
نخرجها ونتركها لدقائق ونلفها بورقه الزبده علشان تاخد شكل الرول
ندخلها التلاجه دقائق.
نفردها ونحشيها ،كريم شانتيه ،،نوتيلا،،مربى
ونلفها كويس بدون ورق الزبدة بحرص كويس عند لفها في ورقه فويل وندخلها
التلاجه حتى تتماسك كويس وقدميها
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق