ارز بالفراخ والكارى
الطريقة والمكونات
هاتى فرخه قطعيها على 4 قطع بالعظم جهزى حله سخنه جدا حطى فيها قطعه زبده مع معلقتين كبار زيت زره وبعد غسيل الفرخه كويس هتشوحيها كويس لحد ماتاخد لون وتحطى ورق لوره و5 حبات قرنفل وزيهم حبهان وتقلبى كويس جدا بعدين هتضيفى بصله مفرومه ومعلقه كركم صغيره ومعلقه كارى بودره كبيره وبعدين تحطى مايه وتسيبى الفراخ فى المايه تغلى بعدين هتبلى ملح وفلفل اسود وشويه ثوم بودره و2 معلقه كبيره زبيب بعدين هتحطى 2 كوب ارز باسمتى وتقلبى كويس وتهدى النار لحد ما الارز يستوى وتقدميه
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق