الجمعة، 2 أكتوبر 2015

شوربة الجمبرى




شوربة الجمبرى

المكونات والطريقة
شوربة الجمبرى اللذيذه من الشوربات المفضلة عند الجميع
.ممكن تعمليها جنب سمك او اى اكلة من اكلات البحرية 
نص كيلو جمبرى مقشر وربع مشروم ممكن تعمليها بالمشروم وممكن لا  و طماط 2 وفلفل رومى او 
حامى او الاتنين ونص حزمة كرفس و شبت و2 فص توم وبصلة صغيره ..ومعلقة صلصة  
*الطريقة*
تحمرى البصلة بعد ماتقطعيها مكعبات صغيره وبعدين حطى عليها التوم المهروس وتشوحيه شويه وبعدين حطى 
الفلفل والطماطم والصلصة والمشروم لحد ما المشرم يستوا وتحطى عليه الملح والفلفل وشويه زنجبيل وشوية 
كارى رشه صغيره وتحطى الميه وتسبيه يتسبك شويه وبعدين تكونى غسله الجمبرى ومقشره وشيله الخيط الرفيع 
اللى فى ظهره وبعدين حطيه لحد ماتلقيه غير لونه تسبيه لمدة 2 دقيقة وبعدين تقفلى عليه  وتقدميه
وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق