صنيه بطاطس بالفراخ
المكونات والطريقة
فرخه وزن كيلو ونص
كيلو بطاطس
ملعقه كبيره صلصه كيلو طماطم
بصلحلقات وطماطم حلقات
ملح وفلفل وورق لورا وحبهان لو عند ورشه جوززه الطيب ومعلقه
ثوم مفروم
ثوم مفروم
الطريقه
نقوم بتقطيع البطاطس حلقات سميكه او مكعبات ونرصها فى الصنيه
ونحط معها حلقات البصل والطماطم ورنشه بالملح والفلفل
وبهرات وبعدين نرص الفراخ على الوش ونحط فقيها صلصه
الطماطم ونتبلها
ونضيف عصير الطماطم المضاف عليه الملح والثوم
ونضيفهم فوق الصنيه ونضع ورق اللورا
والحبهان ورشه زيت او معلقه سمنه على الوش ونحطها فى الفرن
لحد ماتستوىونشغل الشوايه10 دقايق عشان الصينيه تحمر وتاخد لون جميل وقدميها
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق