الاثنين، 19 أكتوبر 2015

مكرونة باللحمة المفرومة طاجن


 مكرونة باللحمة المفرومةطاجن

المكونات والطريقة


 مكرونه قلم مسلوقه*لحمه مفرومه*بصل وفص ثوم*جزر-صلصه طماطم
جبنه موتزرلا*بهارات وفلفل اسود وملح*جوزة الطيب
نعصج اللحمه مع البصل والتوم عليها البهارات والملح والفلفل وبشر جوز الطيب 
 حسب الرغبه نزود فلفل حار ونفرمهم في المفرمة وبعدين نجيب طاجن او صانيه نحط الاول شويه زيت مش كتير نحط شوية مكرونة ونحط شويه جبنه وبخلط المكرونه الباقيه مع اللحمه ونحط الصلصه ع الوش والجبنه ف الاخر .وندخلها الفرن لحد ماتحمر
وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق