التشوكليت بودنج
المكونات والطريقة
جيبت 4 كوب لبن حليب
عليهم كوب سكر وكمان 1/3 كوب كاكاو بودر وباكو فانيليا مع زره
صغيره قرفه بودره ربع كوب نشا او
صغيره قرفه بودره ربع كوب نشا او
كورن فلاور وشويه كريمه شانتيه مخفوقه للتجميل وكريز او فراوله
اللى عندك
اللى عندك
على النار هتجيبى حله تحطى فيها 3 كوب من اللبن وتكونى
مدوبه فيه الكاكاو وبعدين تحليه بالسكر
مدوبه فيه الكاكاو وبعدين تحليه بالسكر
وتسيبى الخليط يغلى على النار هتكونى مدوبه النشا فى باقى
كوب اللبن اللى عندك ومعاهم القرفه
كوب اللبن اللى عندك ومعاهم القرفه
والفانيليا وتنزلى بيهم على خليط اللبن بالكاكاو لحد مايتماسك
معاكى هترفعيه من ع النار وتكونى
مجهزه قوالب تحطى فيها البودنج وعلى الثلاجه لمده ساعتين
على الاقل وتخرجيه تقلبيه وتجمليه
على الاقل وتخرجيه تقلبيه وتجمليه
بالكريمه بالطريقه اللى تحبيها
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق