الأربعاء، 7 أكتوبر 2015

طريقة عمل الباميه باللحمه

**الباميه باللحمه **

الباميه بالحمه

**المقادير**
**كيلو لحمه**

**كيلو طماطم**

**كيلو باميه**
**بصله كبيره**
**2-معلقه ثوم وواحد فلفل رومى احمر**
**فلفل اسود وكمون وملح**
**معلقتين سمنه وقليل من الزيت**

**الطريقة**
 نبشر البصله قطع صغيره والثوم نضع عليها السمن والزيت  ونضعهم على النار حتى يصفر لونهم ثم نضع اللحمه على البصل والثوم بعد  تقطعها قطع صغيره وتغسل كويس بالماء ثم نضع عليها عصير الطماطم ونتبلها بملح و الفلفل الاسود ثم تترك الحله على النارحتى يتم تسبيك االلحمه مع الطماطم وبعد ذلك نقوم بوضع المرقه عليهاحتى يتم نضج اللحمه مع ظبط الملح الازم ثم نضع عليهاالباميه ونتركها حتى تنضج وقبل غلق النار نهرس الفلفل الاحمر مع فص ثوم ونضعها عليها ويمكنك وحطيهم فى طاجن تحت 
الشواية تاخد لون جميل حسب الرغبه
وبالهنا والشفا
**اعمليها**

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق