**بسكويت السابليه**
المكونات والطريقه
**نص كيلو دقيق**
**بيضه**
**ربع كيلو زبده**
**معلقه فانليا **
**نص كوب سكر ناعم **
** بشر ليمونه**
** بيكنج بودر**
**الطريقة**
يضرب السكر مع الزبده والفانيليا لحد يبقى كريمى ثم يضاف البيضه مع الخفق ويضاف اليها الدقيق
مع البيكنج بودر وبشر اليمونه مع بعض على الخليط معالتقليب حتى يتجانس مع بعض مع عدم العجن
ثم نقوم بتشكيل العجين ووضعه فى صنيه غير مدهونه تخبز فى الفرن متوسط الحراره لمده 15 دقيقه و
نقوم بلصق الاشكال مع بعضها بالمربى او الشكولاته ونقدمها
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
**اعمليها**
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق