الاثنين، 5 أكتوبر 2015

طريقه عمل تارت المربى

تارت المربى

تارت المربه

المكونات والطريقة

3كوب دقييق*1 كوب سكر *تلتكوب سمن *3 بيض *باكو فانيليا * معلقه كبيره بيكينج بودر*مربى للحشو
الطريقه 
يوضع الدقيق و السكر والبيكينج بودر فطبق ويضاف عليهم والسمن والبيض والفانيليا ويقلب كويس لو عاوزاها 
  فى صنيه واحده نقسم العجينه الى تلات تربع وربع تفرد العجينه 3/4فى الصنيه وفردها فى 
الجوانب كويس وندخلها الفرف 10 دقايق ونطلعها تبردونفرد المربى من فوقها ونقومبفرد باقى العجينه 
ووضعها على الوش بشكل خطوط عكس بعض
او ممكن وضعها فى القوالب الصغيره حسب الرغبه ونقوم بتدخيلها الفرن على درجه حرارره متوسطه هتاخد لون جميل ونقدمها بعد متبرد
بالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق