طريقه عمل الرنجه
المكونات والطريقة
نقطع بصلة متوسطة و2طماطم و2فلفل الوان
نحضر ورق الالومنيوم و نرص البصل بعد تقطيعه حلقات يقطع الخضار حلقات وتوضع طبقات والرنجة في الوسط ونلفه كويس الفويل وتوضع في صنيه وتوضع عالنار مباشرة خمس دقائق علي علي جنب ونقلب الفويل خمس دقائق عالجنب الاخر ويمكنك فتح الفويل ووضعها فالفرن 5 دقايق
طعم الخضار بيكون جميل و بيمتص الملح من الرنجة
وكمان ممكن ناكل معاه بطل وسلطه خضره
ملاحظه الرنجه تفتح من الوسط وليست من الجنب يعني من سلسلة الشوك ويتم نزع السلسلة بسهولة
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق