الثلاثاء، 6 أكتوبر 2015

طريقة عمل حلو الجاتو

حلو الجاتو

حلو الجاتو
المكونات والطريقة
نص كوب كاكاو خام

 كوب دقيق 
فانليا رشه ملح 
2بيضه بيكنج بودر
نص كوب سكر
كوب زيت
نص كوب لبن
الطريقة
 السكر واللبن والفانيليا والكاكاو ونضربهم كويس فالخلاط  ثم نضيف الزيت ونضربهم وبعد المزج جيدا ناخد كوب من الخليط نضعه فى الثلاجه ونضع على باقى الخليط البيض وفانيليا ونضربهم كويس ثم نضعهم فى بوله مع الدقيق ورشه الملح والبيكج بودر ونقلبهمكويس ثم نحضر صنيه مدهونه سمن ومعفر بالدقيق ونصب فيها الخليط ونندخلها الفرن على 180 لمده نصف ساعة فالوسط وبعد ماتستوى نتركها حتى تبرد ونضع على وشها كوب 
الخليط البارد من الثلاجه ونقطعها وممكن تزينيها زى متحبى ونقدمها
بالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق