***الفوليه***
المكونات والطريقة
** كوب سوداني مقشر**
** فانيليا**
**ربع كوب سكر**
**ربع كوب ماء**
**ربع كوب عسل جلوكوز**
**الطريقه**
هاتى حله على نار هاديه ونحط فيها المايه مع الجلوكوز مع السكر مع الفانيليا لحد مايكرمل معاكى بدون ماتاخد لون
يعنى لمده 5الى7 دقائق بظبط وبعدها بنضيف السودانى مع التقليب
ونرفع من على النار وبعدين نبتدى نفرد
السودانيه على كيس و تفرديها بالنشابه السمك اللى انتى تفضليه وتسيبيها لمده ربع ساعه وبعد
كده تقطيعها بالشكل الجميل
الهنا والشفا
**اعمليها**
**اعمليها**
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق