المكونات والطريقة
قطع من اللحم الاستيك وملح وفلفل وبصل وطماطم وزيت وجبنه موزريلا
الطريقه
حطى البطل والبطاطس بس البطاطس قطعيها ترنش متوسط علشان تاخد سوا الاستيك والطماطم والملج والفلفل فى صنيه وتبلى الاستيك بالملح والفلفل برضه والبصل الشرائح كمان بس البصل والملح والفلفل ادعكيهم كويس لحد ماتطلعى الميه بتاعت البصل وتحطيه على الاستيك وبعدين رصى الاستيك على البطاطس ورصى ترنشات من الطماطم عليه وحطى على الوش حبنة موزريلا وغطيها بورق فويل وحطيها من فوق البوتاجاز لحد ماتغلى وبعدين حطيها فى الفرن وبعد ماتستوا شيلى الفويل وسبيها تحت الشويه شويه لحد الجبنه مايحمر الوش
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق