السبت، 3 أكتوبر 2015

طريقة طاجن لحمه استيك



طاجن لحمه استيك

المكونات والطريقة
قطع من اللحم الاستيك وملح وفلفل وبصل وطماطم وزيت وجبنه موزريلا 
الطريقه
 حطى البطل والبطاطس بس البطاطس قطعيها ترنش متوسط علشان تاخد سوا الاستيك والطماطم والملج والفلفل فى صنيه وتبلى الاستيك بالملح والفلفل برضه والبصل الشرائح كمان بس البصل والملح والفلفل ادعكيهم كويس لحد ماتطلعى الميه بتاعت البصل وتحطيه على الاستيك وبعدين رصى الاستيك على البطاطس ورصى ترنشات من الطماطم عليه وحطى على الوش حبنة موزريلا وغطيها بورق فويل وحطيها من فوق البوتاجاز لحد ماتغلى وبعدين حطيها فى الفرن وبعد ماتستوا شيلى الفويل وسبيها تحت الشويه شويه لحد الجبنه مايحمر الوش 
 وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق