المقروط
المكونات والطريقة
المقادير
3كوب دقيق السميد
كوب و نصف دقيق
كوب و نصف زيت
2معلقة سمنه سايحه
2معلقة صغار خميرة
رشة ملح
كوب مزيج ماء الزهر+ مايه للعجن
الطريقة
اخلطي السميد مع الدقيق و الملح والخميره فروليه بالزيت و السمن زى الكحك بعد اضافة ماء الزهر والميه يتلم عجينة سهلة التشكيل
الحشو
عجوه *شوية سمن*قرفة
الطريقة
افردى العجينه بالنشابه وبعدين افردى العجوه بعد ما تسايحيها بالسمنه والقرفه انقشيهم زى الكحك بالمنائش ورصيه فى الصنيه او الصاج
وبعدين حطيه فى الفرن لحد ما وشه يحمر حطى عليه عسل وبعدين قدميه لكل الاسره
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق