الخميس، 15 أكتوبر 2015

طريقة بسكوت مملح

**بسكوت مملح**

بسكوت مملح

المكونات والطريقة


**3كوب دقيق**

**نص كوب زيت**

**4معلقة سمنة**

**2معلقة لبن بودرة**

**معلقة بيكنج بودر**


**معلقة ملح**


**ماء للعجن**

 **بيضة 1للعجين1 وبيضه للوش البسكوت **



\\الطريقة//

 فالخلاط هنخلط كل السوايل الزيت والمية والسمنة واللبن البودرة والملح والبيضة

ونضرب لحد اللون مايفتح

وبعد هنضيف الدقيق مع البيكنج بودر عليهم ونعجنه بادينا لحد ماتتكون عجينة مش 

بتلزق ممكن نضيف كمون فى العجينه او نروشه على الوش

وبعد كدا هنسيبه يريح فى التلاجة لمدة نص ساعة كل ما يرتاح كل 

ما هيكون مقرمش ولذيذ

ونفرد العجينة على ورق زبده وفوقيها كيس ونفردها بارتفاع نص سم

ونقطعها حسب الرغبة ونرصها على الصينية ونخرمها بالشوكة 

عشان متنفش وبعد كده نضرب بيضه مع رشة لبن وندهن الوش بيها 

وممكن نروش ملح خشن او كمون مش مطحون  على الوش

وبالهنا والشفا
**اعمليها**

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق