الأحد، 4 أكتوبر 2015

طريقة عمل تارت البريوش


 تارت البريوش

 تارت البريوش

المكونات والطريقة

*نص كيلو دقيق*

* معلقه صغيره محسن خبز*

*معلقه كبيره خميره فوريه *

75 جرام سكر بودره*

*3 بيضات*

* كوب ماء*

*معلقه كبيره زبده *

*زره صغيره ملح*

*فانيليا*

*رشه صغيره قرفه حسب الرغبه*


**طريقه**

هنعجن المكونات مع بعضها كويس كانك بتعجنى بيتزا بالظبط 

وبعدين نبتدى نقطعها ونفردها زى البيتزا

  بس اتخن شويه صغيرين وفى صينيه مدهونه بشويه زيت 

قليل جدا هنحطها وتكون الصينيه

 لها جوانب عشان الحشو وندهن البريوش 

صفار بيض مخفوق عشان اللون

  وبعدين نسيبها نص ساعه لحد ماتخمر قبل دخولها الفرن 

على درجه حراره 250 لمده ربع 

ساعه ولونها يحمر معاكى كويس

المحسن اللى حطيتيه مع البريوش بيخلى البريوش شكله حلو 

  ولو مش عندك البديل هيكون معلقه كبيره خل ابيض

ممكن نضيف عصير برتقال مع المايه اما الحشو هيكون كريز او خوخ 

او كمبوت  اى انواع فاكهه 

ومكسرات انتى بتحبيها ممكن كمان تحطى او كريم 

شانتيه مع الفاكهه بعد ماتخرج من الفرن 

وبالهنا والشفا

**اعمليها**

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق