تارت البريوش
المكونات والطريقة
*نص كيلو دقيق*
* معلقه صغيره محسن خبز*
*معلقه كبيره خميره فوريه *
75 جرام سكر بودره*
*3 بيضات*
* كوب ماء*
*معلقه كبيره زبده *
*زره صغيره ملح*
*فانيليا*
*رشه صغيره قرفه حسب الرغبه*
**طريقه**
هنعجن المكونات مع بعضها كويس كانك بتعجنى بيتزا بالظبط
وبعدين نبتدى نقطعها ونفردها زى البيتزا
بس اتخن شويه صغيرين وفى صينيه مدهونه بشويه زيت
قليل جدا هنحطها وتكون الصينيه
لها جوانب عشان الحشو وندهن البريوش
صفار بيض مخفوق عشان اللون
وبعدين نسيبها نص ساعه لحد ماتخمر قبل دخولها الفرن
على درجه حراره 250 لمده ربع
ساعه ولونها يحمر معاكى كويس
المحسن اللى حطيتيه مع البريوش بيخلى البريوش شكله حلو
ولو مش عندك البديل هيكون معلقه كبيره خل ابيض
ممكن نضيف عصير برتقال مع المايه اما الحشو هيكون كريز او خوخ
او كمبوت اى انواع فاكهه
ومكسرات انتى بتحبيها ممكن كمان تحطى او كريم
شانتيه مع الفاكهه بعد ماتخرج من الفرن
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
**اعمليها**
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق