الأحد، 4 أكتوبر 2015

الفراخ البانيه

الفراخ البانيه

الفراخ البانيه

المكونات والطريقه


نصف كيلو صدور فراخ فيليه 
عصير 2 بصله 
ملح فلفل اسود 
بقسمات مطحون
3بيضات
كوب صغير لبن
جوز الطيب بشره
دقيق
بيض
زيت و سمنه للقلى
الطريقه
هاتى شرائح صدور الفراخ و لو الشرائح سميكه بطيها بمبط البفتيك بعدين هتبل الفراخ بالتتبيله اللى قلنا عليها ومهم جدا ان البصل يكون عصير ومش فيه تفل وبسيب الفراخ فى التتبيله دى لمده ساعه  بعدين باخدها من التتبيله  وبصفيها كويس وبعدين بطبق قاعده البانيه دقيق بيض بقسماط بعد معمل البانيه ده لازم ادخل الفراخ الفريزر تشد قبل مقليها عشان البانيه مش يفك منك يعنى من الفريزر على الطاسه
القلى فى طاسه فيها شويه زيت ونفس كميه الزيت هتكون زبده او سمنه وبقليها على الجنبين لحد ماخد اللون الدهبى الجميل وممكن اقدمها مع اسباجتى بالطماطم او سلطه وعيش 
وبالهنا والشفا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق