طريقة التحضير
المقادير للعجينه
كوب دقيق*معلقه صغيره فانيليا*معلقه كبيره لبن* 2معلقه دقيق زره * ررشه ملح*نصف كوب سكر *نصف معلقه صغيره بيكنج بودر*
ببضه * تلت كوب زبده
مقادير كريمه الشيكولاته البيضا
ربع كوب كريمه لبانى* ربع كيلو جبنه كريمى* نصف كوب سكر بودره * معلقه صغيره فانيليا *تلت كوب شيكولاته بيضاء وللزينه فواكه اللى عندك
الطريقه
اخلطى دقيق الزره ودقيق القمح والملح والبيكنج بودر مع بعض اضربى الزبده مع السكر حتى يصبح خليط سائل كريمى فاتح اللون و نضيف الببض والفانيليا مع الخلط ونحط خليط الدقيق مع التقليب ونضيف اللبن ونخلطهم كويس حتى ما تصبح عجينه متماسكا وناعمه نغطيها بغطاء بلاستك ونضعها فى الثلاجه لمده ساعه نقوم بتسخين الفرن ونحضر صينيه فيها ورق زبده رشى شوية دقيق وافردى العجينه لحد ما يكون سمكها خفيف وقومى بتقطيعها الى دوائر رصى العجينه المقطعه دوائر فى الصنيه وادخليا الفرن لمده 10 دقايق واخرجيها واتركيها تبرد حضرى الحشو سخنى الكريمه وضيفى عليها الشيكولاته بعيد عن النار سخنى الكريمه كويس وشيليها وحطى عليها الشيكولاته وقلبيها لحد ما الشيكولاته تسيح اضربى الجبنه الكريمى لحد ما تبقى هاشه وحطى عليها السكر المطحون والفانيليا وخليط الشيكولاته البيضا واضربى لحد ما الخليط يتقل ويكون ناعم افردى الخليط على البيتزا وقطعى الفواكه او المكسرات وضعيها
ملاحظه العجينه ممكن تفضل معاكى فالتلاجه يومين
ملاحظه العجينه ممكن تفضل معاكى فالتلاجه يومين
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
**اعمليها**
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق