الأحد، 4 أكتوبر 2015

طريقة عمل بودنج الاناناس

بودنج الاناناس

بودنج الاناناس

المكونات والطريقة

 علبه اناناس كمبوت واضربيها فى الخلاط مع لتر لبن 

مع شويه لوز او كاجو  اللى عندك

حطى كل الخليط على النار مع السكر يعنى حسب رغبتك 

هاتى شويه مايه من الكمبوت 

بتاع الاناناس  حوالى نص كوب صغير وحطى عليهم 3 معلقه 

كبيره نشا ودوبيهم كويس وانزلى بيهم 

على خليط البودنج بتاع الاناناس مع اللبن اللى على النار لما يغلى 

قلبى كويس جدا لحد ما القوام 

يتماسك هتحطى فى اطباق غرف وعلى الثلاجه على طول لمده 

ساعه وعند التقديم جملى الاطباق 

بالشكل اللى تفضليه 

وبالهنا والشفا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق