طريقة تجفيف الثوم البودر فى البيت
*سهوله* تجفيف الثوم البودر توفير* ضمان *
الطريقة
حوالى 5 راس توم هتقشريه
وتقطعيه (ترنش دواير يعنى بالعرض) ورشة ملح مش كتير علشان
الملح ينزل الميه اللى فيه
وهى كميه قليله هتجيبى صينية كبيرة او صاج توزعيه الوحده جنب
التانيه مش كميات على بعض
الفرن شغال وحامى حطيه على طول
وهدى نار الفرن عليه وعلى طول حطيته وكل شوية اقلبه لحد ما
تحسى انه اتحمص وبقا ناشف كده
طلعيه وسبيه يبرد خالص وبعدين اطحنيه فالخلاط بالمطحنه
واستخدميه فاكلك
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق