طريقة عمل المسترده
المكونات والطريقة
بتطحنىحبوب الخردل يتحمص شويه على النار الاول
المقادير
** 2معلقة كبيرة من الزبد**
** معلقة من الخردل**
**ملح و الفلفل **
**ا ونص كوب لبن **
**2معلقة من الدقيق**
الطريقة
سيحى الزبدة في طاسه علي نار هادئة و حطى
الخردل وقلبى هياخد كده دقيقه لحد ماريحته تطلع حطى الدقيق
وقلبى لحد ما يكون خليط ناعم كده ويكون لونه فاتح شويه حطى
اللبن بالتدريج مع التقليب حتى يختلط مع بعض قلبى بالمعلقة
الخشب احسن من المضرب استمرى بالتقليب
لحد ما يتخن وبعدين حطى ملح وفلفل حسب المذاق المفضل ومع
التقليب كويس
وبالهنا والشفا
طريقة اخرى
طريقة تانيه
لعمل المسترده اسهل بتجيبى كوبايه
خردل مطحون من عند العطار يعنى حوالى 100 جرام وكوب ميه و
معلقة صغيره وبابريكا وكركم وملح حسب الاحتياج وتحطيهم فى
الخلاط وتعملى مسترده يفضل الخردل يكون طازه ولونه اصفر
بتكون الطريقة على البارد اسهل
بالهنا والشفا
**اعمليها**
**اعمليها**
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق