الأحد، 4 أكتوبر 2015

فراخ فلورانتين ( بالسبانخ )

(فراخ فلورانتين ( بالسبانخ 

فراخ فلورانتين ( بالسبانخ )


المكونات والطريقه


نحضر نص كيلو صدور فراخ بدون عظم او جلد 
هتفتحى صدور الفراخ زى السندوتش وتتبيليها ملح وفلفل وزعتر بودره وشويه مسطرده قليل 
نص كيلو سبانخ فريش او فريزون وهتاخديها سوتيه فى طاسه مع معلقه زيت وفص ثوم وتتبليها بملح وفلفل وبشره جوز الطيب ومعلقه كبيره كريمه طهى وهتكون هى الحشوه 
هنحتاج كمان شويه جبنه موزاريلا 
 لو عندك صوص طماطم تبليه بالاعشاب وده هيكون ارضيه للفراخ 
كل اللى هتعمليه بعد ماتفتحى صدور الفراخ وتتبليها هتحشيها بالسبانخ وفى طاسه سخنه فيها شويه زيت هتبتدى تشوحى الفراخ على الجنبين وصدور الفراخ مش بتاخد تسويه كتير هتحطيها فى صينيه وعليها الجبنه المودزاريلا وعلى الفرن تكمل تسويه والجبنه تسيح على الفراخ وتقدميها على صوص الطماطم بالاعشاب ممكن تقدمى جنبها بطاطس او اسباجتى  
وبالهنا والشفا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق