الاثنين، 12 أكتوبر 2015

بسكوت المارينج

بسكوت المارينج

بسكوت المارينج

 شكل اخر

بسكوت المارينج

المكونات والطريقة


  2بياض بيض لو عاوزه تضعفى الكميه برحتك


نص كوب سكر بودره

ملعقة صغيرة كاكاو حسب الرغبه او اللوان طعام صحيه

ملعقة صغيرة نسكافيه
حبات بندق محمص لو تحبى بتحطيه عليه مثل الغريبه 

الطريقة

بتفصلى البياض البيض عن الصفار وتضربى البياض لحد مايجمد ويكون  زى الكريمه التقيله  بتضربيه 

حوالى دقيقه او دقيقتين

بعد كده تحطى السكر تدريجيا مع إستمرار الضرب لحد ما يذوب السكر بعد كل إضافة 

ويتكون كده خليط تخين وناعم زى الكريمة الثقيلة

وبعدين حطى الكاكاوويضرب+ النسكافيه وطبعا كويس علشان ما يكونش كتل في 

المارينج ويضرب لحد ما يختلط كويس وحطيه في كيس الحلواني برأس نجمة 

ويشكل على ورقة زبدة في صينية مدهونة زيت خفيف ممكن تغرزى حبة بندق فوق كل حبة 

زى ما تحبى وتحطيه فى الفرن بدرجة 140 - 160 لمدة نصف ساعة

 تحت الوسط ونطفي الفرن ونفتح باب الفرن فتحة صغيرة وتسبيه لحد 

ما يبرد خالص وبعدين تقدميه بيكون مقرمش ولذيذ 

وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق