سمك سنجاري مشوي
المكونات والطريقه
سمك ماكريل متنضف كويس يتنقع في ميه و ملح و خل ساعه عشان الزفاره..بعدها نتبله بتوم و ملح و كمون و بهارات سمك وتوم باودر او طازة و لمون نسيبه ساعتين على الاقل
نجيب صنييه و نحط فيها السمك علي وشه يبقي ضهره لفوق و نولع الشوايه و نسيبه لحد مالضهر يبقي لونه دهبي و نقلبه الناحيه التانيه يكمل سوا ونجيب ميه و عليها نفس التتبيله نحط منها علي السمك
وفي طاسه مش بتلزق نحط رشه زيت و نشوح البصل و بعديه و الجزر المبشور و الطماطم والفلفل و قبل اخر سوا السمك نحط الخلطه علي السمك ونسيبه يكمل سوا فالفرن
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق