الاثنين، 12 أكتوبر 2015

الارز المكسيكى الاسبايسى

الارز المكسيكى الاسبايسى


الارز المكسيكى الاسبايسى

المكونات والطريقة

ارز بسمتى
زبده
زيت 
بصل وتوم
صلصه *شطه *ملح وفلفل *بابريكا

الطريقة


 اغسلى 2 كوب ارز باسمتى 

وبعدين هاتى حله حطيها ع النار فيها 2 معلقه كبيره زبده وزيهم 

زيت وبعدين حطى  فص توم مفروم 

 بصله صغيره مفرومه  تقلبيهم كويس على النار وقبل ما اللون يغير 

حطى معلقه كبيره صلصه 

طماطم وزيها بابريكا ومعلقه كمان شطه بودره وبعدين انزلى ب 4 

كوب مايه تبلى ملح وفلفل وبعدين 

اول ما المايه تغلى معاكى حطى الارز  على نار هاديه  تكونى 

مقطعه فلفل الوان مكعبات واول 

مايشترب المايه بتاعته هتقلبى عليهم الفلفل الالوان وتقدميه 

وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق