السودانى بالطبقه المقرمشه
قبل
المكونات والطريقة
تعمليه فى البيت الطريقة سهله جدا
المقادير
نص كيلو سودانى مقشر ومحمص
ماء حسب الاحتياج* 2 معلقة ملح صغيره
نص كوب دقيق و2 معلقة دقيق ذره
بابريكا و كركم احمراواصفرو ملح من عن العطار
الطريقة
حطى الدقيق عليه الكركم والملح وبعدين
تروشى السودانى بالماء وتقلبيه
وبعدها تحطى عليه الدقيق وتقلبه عليه وبعدين و تروشى
عليه ماء وتقلبيه كويس جدااااا هتلقى
الدقيق بيمسك فى السودانى تروش كمان لحد ما تلقى السودانى
مسك كل الدقيق اللى حطتيه عليه
وبعدها حطيه فى الفرن سخن وسبيه مع التقليب كل
خمس دقائق لحد ما تحسى ان الطبقة
اللى على السودانى بقت مقرمشه مع المتابعه علشان
ما يتحرقش
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
**اعمليها**
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق