الجمعة، 9 أكتوبر 2015

السودانى بالطبقه المقرمشه

السودانى بالطبقه المقرمشه

السودانى بالطبقه المقرمشه
قبل

السودانى بالطبقه المقرمشه

المكونات والطريقة


 تعمليه فى البيت  الطريقة سهله جدا 


 المقادير

نص كيلو سودانى مقشر ومحمص 

 ماء حسب الاحتياج* 2 معلقة ملح صغيره 


نص كوب دقيق و2 معلقة دقيق ذره 


  بابريكا و كركم احمراواصفرو ملح من عن العطار 



الطريقة

 حطى الدقيق عليه الكركم والملح وبعدين 

تروشى السودانى بالماء وتقلبيه

وبعدها تحطى عليه الدقيق وتقلبه عليه وبعدين و تروشى 
عليه ماء وتقلبيه كويس جدااااا هتلقى 

 الدقيق بيمسك فى السودانى تروش كمان لحد ما تلقى السودانى

 مسك كل الدقيق اللى حطتيه عليه  

 وبعدها حطيه فى الفرن سخن وسبيه مع التقليب كل 

خمس دقائق لحد ما تحسى ان الطبقة

 اللى على السودانى بقت مقرمشه مع المتابعه علشان 

ما يتحرقش 

وبالهنا والشفا

**اعمليها**

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق