الاثنين، 19 أكتوبر 2015

عسل القرفة

عسل القرفة
عسل القرفة

المكونات والطريقه



نعمل عسل القرفة او صوص القرفة 

كباية سكر* نص كباية عسل * نصفكوب ميّه وعليهم معلقة 

ملعقه قرفة مطحونة

 نضعهم على النار. نقلب ونسيبهم يغلو  3الى 5دقايق.. بعدها

 نشيله من عالنار ونقلب معاهم 

نص كباية كريمة ونسيبها تبرد وتتقل..

الصوص ده ممكن يوضع فى التلاجة ونستعمله مع الحلويات مثل 

البسكوت او او الأيس كريم.او الكيك 

 
وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق