الثلاثاء، 15 سبتمبر 2015

طريقة رول الدجاج المحشى

رول الدجاج المحشى
رول الدجاج المحشى

المكونات والطريقة

دجاجة كاملة مخلية** كوب الا ربع جبنة

كوب طماطم مقطعة**كوب سبانخ
ربع كوب صنوبر**بصلة مفرومة
ملعقة زيت زيتون**ملعقة زبدة
2 فص ثوم**فلفل أسود
ملعقه3 كبيرة فلفل ألوان مقطع
نص كوب مشروم طازج مقطع

طريقة تحضير رول الدجاج المحشى

 فى حله ضعى زيت الزيتون على النار وأضيفىى البصل والثوم والفلفل الألوان والصنوبر وقلّبيهم لمدة 3 دقائق وأضيفىالمشروم والسبانخ والطماطم والمرقة والفلفل الأسود
 ارفعى الحله و أضيفى الجبن وقلبى المكونات كويس وبعدين حطى الدجاجة المخلية والمدقوقة وافردى الخليط على الدجاجة بعيد عن الحواف دون حشو.
 لفّى الدجاجة  رول ولفّى خيط حولها كويس و ضعيها فى كيس حرارى ورشّى عليها التوابل واغلقى الكيس تماما
  اتأكدى من التتبيلة تغطى الدجاجة بالكامل و  يُثقب الكيس من أعلى  بالشوكة  الكيس فى صينية فى وسط الفرن
 لمدة من 50 إلى 55 دقيقة ويقطع الكيس من أعلى و يوضع رول الدجاج على طبق التقديم وبعد ما تبرد الدجاجة  ويقدم 
بالهنا والشفا
**اعمليها**

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق