شيش الفراخ بالزبده والليمون
المكونات والطريقة
نصف كيلو اوراك فراخ متقطعه مكعبات كبيره
عيدان شيش
التتبيله
ربع كوب خل مع و زيت زره او زيت زيتون
ملح وفلفل
كركم
كزبره ناشفه
مسطرده
ثوم بودره
معلقه صغيره جنزبيل بودره
بابريكا
زعتر بودره
معلقه صغيره شطه بودره
قلبيه مع بعضه وتتبلى الفراخ لمده 3 ساعات على
الاقل عشان التتبيله كلها تتشرب
الاقل عشان التتبيله كلها تتشرب
هتشوى الشيش عادى جدا على الجريله
او صينيه او طاسه
بعدها هاتى 3 معلقه كبيره زبده مع نصف كوب صغير
عصير ليمون وبعد ماتستوى الفراخ
وتكون سخنه هتحطى الزبده مع الليمون وتقفلى عليهم عشان
الزبده تسيح على الفراخ
الزبده تسيح على الفراخ
وتقدميه
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق