الفراخ البوب كورن
المكونات والطريقة
نص كيلو صدور فراخ مقطعه مكعبات
نص كوب كبير دقيق عادى
نص كوب دقيق زره
1 معلقه صغيره ثوم بودره
1 معلقه صغيره بصل بودره
1 معلقه صغيره كارى بودره
1 معلقه كبيره زعتر بودره
1 معلقه كبيره نشا
ملح وفلفل اسود
1 معلقه صغيره بصل مجفف لو عندك
1 معلقه صغيره بقدونس مجفف
الطريقه
هتقلبيهم كلهم على الدقيق الابيض ودقيق الذره وبعدين تقسمى الخليط على نصين نص منهم هتضيفى مايه وتقلبيه لحد مايكون فى قوام البشاميل بظبط وسبيه على جنب والنص التانى زى ماهو هتسخنى الزيت كويس جدا ويكون غزير يعنى يغطى الفراخ وانتى بتقليها وبعدين هترشى قطع الفراخ بالملح والفلفل وتحطيها فى العجينه ومن العجينه على الدقيق ومن الدقيق على القلى لحد ماتاخد اللون الدهبى وقدميها
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق