الجمعة، 25 سبتمبر 2015

سمك مقلى مقرمش

 سمك مقلى مقرمش

 سمك مقلى  مقرمش


المكونات و الطريقة 


 //كيلو سمك فيليه  //فلفل رومى اخضر//معلقه ثوم كبيره//ربطه شبت
 ربطه كزبره خضرا
 معلقه كمون كبيره
 معلقه كبيره خل ابيض
 معلقه كبيره هوت صوص


 معلقه صغيره كركم
 معلقه كزبره ناشفه كبيره
 معلقه مسطرده كبيره
نصف كوب عصير ليمون
حبه حبهان
ملح وفلفل ابيض
دقيق وزيت للقلى

الطريقه

هضرب الفلفل الرومى مع كل مكونات فى الخلاط وكمان  الملح والفلفل والشبت والكزبره 

جميع مكونات التتبيله لحد ما تنعم كلها مع بعضها بعدين هضيفها على 

 السمك وحطيه فى الثلاجه لمده نصف ساعه فقط عشان ميمررش من الليمون و يكون الزيت 

ساخن وغزير هاتى السمك وحطيه فى الدقيق واضغط عليه  وبعدين  نقلى

 سمك ونقدمه ساخن

مع ونصف ليمونه مع سلطه 

وبالهنا والشفا

**اعمليها**

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق