بسكويت جوز الهند
المكونات والطريقه
200 جرام زبدة
300 جرام سكر بودرة
400 جرام جوز الهند
200 جرام دقيق
فانيليا و 4 بياض بيض
الطريقه
هاتى بوله وتحطى فيها السكر البودره مع الزبده وتدعكيهم
كويس جدااااا ماتتجانس الزبده
كويس جدااااا ماتتجانس الزبده
مع السكر هتضيفى بياض البيض مع التقليب وبعدها الفانيليا وجوز
الهند وتقلبى كويس جداااا وفى
الهند وتقلبى كويس جداااا وفى
و تضيفى الدقيق لحد ماتعمل معاكى عجينه متجانسه هتحطيها
فى الثلاجه ربع ساعه
فى الثلاجه ربع ساعه
عشان تشد وتكون سهله وهتشكليها بعدها كرات
صغيره وفى صاج مدهون
صغيره وفى صاج مدهون
ماده دهنيه وترصيهم جنب بعض وتضغطى وبشوكه على
كل كره من الكرات او كوريها واضغطى بايدك هتطلع
كل كره من الكرات او كوريها واضغطى بايدك هتطلع
بالشكل الجميل ده وبعدين فى الفرن على درجه حراره 180
لمده من ربع ساعه الى 25 دقيقه
لمده من ربع ساعه الى 25 دقيقه
بالهناوالشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق