السبت، 26 سبتمبر 2015

طريقة بسكويت جوز الهند

بسكويت جوز الهند 

بسكويت جوز الهند

المكونات والطريقه


 200 جرام زبدة

 300 جرام سكر بودرة

 400 جرام جوز الهند

 200 جرام دقيق

 فانيليا و 4 بياض بيض

الطريقه 

هاتى بوله وتحطى فيها السكر البودره مع الزبده وتدعكيهم

 كويس  جدااااا ماتتجانس الزبده 

مع السكر هتضيفى بياض البيض مع التقليب وبعدها الفانيليا وجوز

 الهند وتقلبى كويس جداااا وفى 

و تضيفى الدقيق لحد ماتعمل معاكى عجينه متجانسه هتحطيها

 فى الثلاجه ربع ساعه 

عشان تشد وتكون سهله وهتشكليها بعدها كرات 

صغيره وفى صاج مدهون  

ماده دهنيه وترصيهم جنب بعض وتضغطى وبشوكه على

 كل كره من الكرات او كوريها واضغطى بايدك هتطلع 

 بالشكل الجميل ده وبعدين فى الفرن على درجه حراره 180 

لمده من ربع ساعه الى 25 دقيقه 

بالهناوالشفا

**اعمليها لضيوفك **

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق