الخميس، 24 سبتمبر 2015

طريقة عمل كشك الفراخ

كشك الفراخ 

كشك الفراخ


***المكونات***

نص كيلو فراخ سليمه او مكعبات مسلوق وهناخد الشوربه بتاعته وهنعمل عليها الكشك وهنحتاح عليها
2 كوب لبن مع نصف كوب كريمه لبانى او قشطه
بصله مفرومه 
ملح وفلفل *وكمون *وكزبره ناشفه 
معلقتين كبار دقيق 
معلقه زيت مع معلقه سمنه وده للتقليه 
هنحتاج كمان معلقه كبيره ارز 
****الطريقه ****
فى حله ع النار هنحط الشوربه مع الارز لحد الارز مايستوى بعد كده هضيف اللبن 
واتبل بالملح والفلفل والكمون والكزبره وبعد كده هقلب الدقيق مع الكريمه واضيفهم على الكشك عشان يعمل كثافه معانا وارفعه من ع النار وابتدى اعمل التقليه 
فى طاسه ع النار فيها الزيت والسمنه هضيف البصل واقلب كويس لحد ماياخد اللون البنى هضيف مكعبات الفراخ المسلوقه واضيفهم على الكشك زى الصوره كده 
وبالهنا والشفا 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق