طريقة عمل البرجر
المكونات والطريقة
كيلو لحم مفروم
معلقه شطه بودره لو اسبايسى
2 معلقه كبيره بقسماط مطحون
1 معلقه ملح كبيره
1 ملعقه صغيره فلفل اسود ناعم
1 معلقه صغيره ثوم بودره
رشه صغيره جداا قرفه مع بشره صغيره جدا جوز الطيب
طريقه العمل
بنفرم اللحمه ناعم وبعدين بحط عليها كل المكونات مع بعض كأننا بنعحن عجينه وبعدين نحط اللحمه بعد التتبيله فى الثلاجه لمده نصف ساعه قبل مانشكل البرجر وبعدين مرحله اننا نشكلها برجر كميه مناسبه من اللحم بايديكى او بواسطه كيس بلاستيك من اكياس المطبخ هتفتحيه وتشكلى البرجر دائرى جوه الكيس وبعد بحطه فى الفريزر عشان يشد شويه وبعدين التسويه على جريله ممكن طاسه تيفال وشويه زيت صغيرين
للساندوتش
مايونيز
طماطم و فلفل رومى شرائح وبصل و جبنه شيدر
معاها ( بطاطس مقليه ) وكاتشب عند التقديم
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق