الاثنين، 28 سبتمبر 2015

كيك السويسرول

كيك السويسرول 


 المقادير 

 بيضات5*فانيليا
خل ملعقه*كوب سكر بودرة

 (كوب دقيق( ناقص منه معلقتين ونحط مكنهم كاكاو

 معلقة نشا

معلقة بيكنج بودر

معلقتين لبن بودر

الطريقه

نحط في الخلاط البيض والفانيليا والخل ونضربهم شويه

وبعدين السكر البودرة ونضرب كمان شويه

وبعدين لبن بودره ونضرب كمان شويه

وبعدين المكونات الجافة المنخولة ونضرب اخرشويه

ونكون خلصنا نحط الخليط في الصينية ونحطها فى الفرن حوالى ربع ساعة تقريبا

ونطلعها ونقلبها على ورق فويل ندهنها شربات علشان تكون طريه معانا واحنا 

بنلفها وبعدين حطى الكريم شانتيه او مربى او  بالشيكولاته اللى تحبيه ونلفها 

وندخلها التلاجة ساعة علشان تشرب من الشربات  

وبعدين نطلعها  

نمسك طرف الورق ونحط ايدنا على الكيك منسحب الورق براحه  

نقفل الورق عليها كويس ونحطها فى الثلاجه ساعه وبعدين نقطعها عند التقديم


بالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق