السبت، 26 سبتمبر 2015

شاورمة لحمه

شاورمة لحمه

شاورمة لحمه

المكونات والطريقة

 كيلو لحم مقطع جوليانات  

2 بصله مقطعه

نصف كوب من الخل
نصف كوب من الزيت


نصف كوب طحينه خام
معلقه كمون ناعم
 معلقه كبيره زعتر


معلقه صغيره قرفه
 علبه زبادى
10 حبه قرنفل
معلقه صغيره جنزبيل
ملح وفلفل اسود
 معلقه كبيره زر ورد
 معلقه كبيره كزبره ناشفه
 رشه جوز الطيب


  حبهان او معلقه حبهان بودره
***الطريقه***
هاتى الخلاط هحطى كل مكونات التتبيله  مع بعضها وهضربهم كويس جداااا لحد ما تنعم المكونات معاكى 
بعضها بعدها هضيفها على شرائح اللحمه وهسيب اللحمه فى التتبيله لمده3ساعات الاقل فى الثلاجه 
هقطعى طماطم مكعبات وربطه بقدونس مفرومه وفى طاسه كبيره او حله كبيره هتكون سخنه جدا جدا جدا
وفيها شويه زيت او سمن تحطى الشاورمه وهقلب كويس لحد متستوى معايا وبعدها هضيف 
الطماطم والبقدونس المفروم وحضرى احلى سندوتشات

وبالهنا والشفا
***اعمليها***

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق