شيبسى البسكويت
المكونات والطريقة
**200 جرام زبدة**
**300 جرام سكر بودرة**
** 4 بياض بيض**
** 400 جرام جوز الهند**
** 200 جرام دقيق**
** فانيليا**
الطريقه
ف بوله وتحطى فيها السكر البودره مع الزبده وتدعكيهم
كويس بايدى لحد ماتتجانس الزبده
كويس بايدى لحد ماتتجانس الزبده
مع السكر هتضيفى بياض البيض مع التقليب وبعدها الفانيليا وجوز
الهند وتقلبى كويس جداااا وفى
الهند وتقلبى كويس جداااا وفى
الاخر تضيفى الدقيق لحد ماتعمل معاكى عجيه متجانسه هتحطيها
فى الثلاجه لمده ربع ساعه
فى الثلاجه لمده ربع ساعه
عشان تشد وتكون سهله التشكيل وهتشكليها بعدها كرات
صغيره وفى صاج مدهون زبده اوزيت خفيف
صغيره وفى صاج مدهون زبده اوزيت خفيف
وترصيهم جنب بعض وبشوكه عاديه تضغطى عليها
كل الكرات هتطلع زى الصوره
كل الكرات هتطلع زى الصوره
فى الفرن على درجه حراره 180
لمده من 20 الى 25 دقيقة
لمده من 20 الى 25 دقيقة
وبالهناوالشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق