فراخ اسبايسى مع ارز اصفر بالقرنفل
المكونات والطريقة
هتجيبى نص فرخه بدون عظم ومتقطعه مكعبات كبيره وبعدين
طاسه على النار تسخن فيها قطعه زبده وبعدين تنزلى بالفراخ تشوحيها كويس وبعدين ترفعيها من على النار
وفى نفس الطاسه حطى نص بصله صغيره مفرومه تشوحيها مع فص ثوم مفروم واول مالونها
يغير هتضيفى قرن فلفل حامى مفروم وتقلبى كويس جداا بعدها هتحطى 2 معلقة كبيره
الشطه السايله او معلقه شطه بودره وبعدين معلقه صغيره بابريكا مع معلقه
صغيره طماطم معجون وكوب عصير طماطم وسيبى كله على النار حطى فيها الفراخ تكمل تسويه وتبلى بملح وفلفل اسود
هاتى كمان حله على النار حطى فيها 2 كوب مايه مع ملح ومعلقه صغيره كركم وكمان معلقه صغيره بصل
بودره و 3عود قرنفل خليهم يغلوا و حطى كوب ارز بسمتى لحد مايستوى
وقدميه جنب الفراخ
وبالهنا والشفا
**اعمليها**
**اعمليها**
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق