الجمعة، 25 سبتمبر 2015

فراخ اسبايسى مع ارز اصفر بالقرنفل


فراخ اسبايسى مع ارز اصفر بالقرنفل 


المكونات والطريقة


 هتجيبى نص فرخه بدون عظم ومتقطعه مكعبات كبيره وبعدين 


طاسه على النار تسخن فيها قطعه زبده وبعدين تنزلى بالفراخ تشوحيها كويس وبعدين ترفعيها من على النار 
وفى نفس الطاسه حطى نص بصله صغيره مفرومه تشوحيها مع فص ثوم مفروم واول مالونها 

يغير هتضيفى قرن فلفل حامى مفروم وتقلبى كويس جداا بعدها هتحطى 2 معلقة كبيره  

 الشطه السايله او معلقه شطه بودره وبعدين معلقه صغيره بابريكا مع معلقه 

صغيره طماطم معجون وكوب عصير طماطم وسيبى كله على النار حطى فيها الفراخ تكمل تسويه وتبلى بملح وفلفل اسود

هاتى كمان حله على النار حطى فيها 2 كوب مايه مع ملح ومعلقه صغيره كركم وكمان معلقه صغيره بصل 
بودره و 3عود قرنفل خليهم يغلوا و حطى كوب ارز بسمتى لحد مايستوى 

 وقدميه جنب الفراخ 

وبالهنا والشفا

**اعمليها**

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق