السبت، 26 سبتمبر 2015

السمك البورى المشوى بالرده

السمك البورى المشوى بالرده 


المكونات والطريقة

سمك بوري 2* 2 كوب رده / ملعقتين كزبره مفرومه/ ملعقه مسترده/ ملعقتين شبت



  ملعقه بابريكا / ملعقه كزبره ناشفه/  ملعقه كمون/ ملعقه شطه/  ملعقه ثوم مفروم/  ملح - فلفل



 شرائح ليمون/ ملعقتين زيت   /نصف كوب خل ابيض/  ملعقه ثوم مفروم

الطريقه 

بعد تنضيف السمك هاتى بوله ونحط فيها كل مكونات التتبيله 
ونقلبهم 
كويس جدا ااا مع بعض وبعدين نتبل بيهم السمك من بره وجوه كويس جداااا وبعدها نسيبه حوالى نصف 

ساعه فى التتبيله وبعدين نغطيه كله بالرده ونشويه على الشوايه لمده 20 دقيقه ونجمله بشرائح 

الليمون وقدميه مع السلطه 

وبالهنا والشفا 

**اعمليها **

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق