الخميس، 24 سبتمبر 2015

الفراخ المارينجو

الفراخ المارينجو 

الفراخ المارينجو


 المكونات والطريقة


 صدور فراخ مخليه


 كوب عصير طماطم 

1 معلقه  صلصه 

1 بصله مفرومه 

 ثوم مفروم 

 زيتون اخضرو زيتون اسود 

نصف كوب مشروم 

  كزبره خضرا مفرومه 

ملح وفلفل اسود 

 كزبره ناشفه 

1 طماطم مكعبات 

 زعتر بودره 

الطريقه 

طاسه على النار فيها شويه زيت قليل وبعدين نتبل صدور 

الفراخ بالملح والفلفل والزعتر وبعدها ناخد الفراخ سوتيه  

 نرفع الفراخ من الطاسه  لانها هتكمل 

تسويه مع الصوص وهاتى حله على النار فيها 

شويه زيت بعدين هنضيف البصل المفرم ونقلب كويس لحد مالونه 

يصفر بعدين الثوم والمشروم ونقلب كويس وبعدين معجون 

الصلصه والكزبره الناشفه وقلبيهم بعد ها ب عصير 

الطماطم والزيتون ونسيب كل الصوص  يغلى مع بعضه بعد كده 

هضيف الفراخ عشان تكمل تسويه فى الصوص ونتبل بالملح 

والفلفل 

والزعتر ونضيف اخر حاجه الطماطم المكعبات والكزبره الخضرا 

ونقدمها مع اسباجتى او ارز ابيض او ارز بالشعرية

وبالهنا والشفا

**اعمليها**

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق