بسكويت بيتى
المكونات
2 كوب دقيق
100 جرام زبده
كوب الا ربع سكر بودره
2بيضه
نص معلقه صغيره بيكنج بودر
معلقه صغيره فانيليا
الطريقه
هنضرب السكر مع الزبده كويس لحد مالخليط يبقى كريمى
بعدين هضيف البيض والفانيليا مع الضرب المستمر هضيف بعدين الدقيق مع البيكنج بودر لحد ماتلاقى العجينه بقت طريه معاكى وسهله التشكيل هنحطها فى الثلاجه حوالى ربع ساعه وبعدين نحيب صينيه او صاج ندهنه سمنه وبعدين نبتدى نشكل البسكويت الاشكال اللى انتى تحبيها ممكن تفرديه بالنشابه وتقطعيه بقطاعه مدوره وبعدين نرص البسكويت فى الصاج وندخله الفرن لمده ربع ساعه على درجه حراره 170 درجه لحد ماياخد لون ويستوى وممكن تعملى جزء بالكاكاو وتشكليه
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق