الاثنين، 28 سبتمبر 2015

عمل البسكويت البيتى

بسكويت بيتى 

بسكويت بيتى


المكونات



2 كوب دقيق
100 جرام زبده
كوب الا ربع سكر بودره
2بيضه
نص معلقه صغيره بيكنج بودر
 معلقه صغيره فانيليا

الطريقه

هنضرب السكر مع الزبده كويس  لحد مالخليط يبقى كريمى
بعدين هضيف البيض والفانيليا مع الضرب المستمر هضيف بعدين الدقيق مع البيكنج بودر لحد ماتلاقى العجينه بقت طريه معاكى وسهله التشكيل هنحطها فى الثلاجه حوالى ربع ساعه وبعدين نحيب صينيه او صاج ندهنه سمنه وبعدين نبتدى نشكل البسكويت الاشكال اللى انتى تحبيها ممكن تفرديه بالنشابه وتقطعيه بقطاعه مدوره  وبعدين نرص البسكويت فى الصاج وندخله الفرن لمده ربع ساعه على درجه حراره 170 درجه لحد ماياخد لون ويستوى وممكن تعملى جزء بالكاكاو وتشكليه

وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق