السبت، 26 سبتمبر 2015

عمل سمبوسك بحشوات مختلفة

 عمل سمبوسك بحشوات مختلفة

 عمل سمبوسك بحشوات مختلفة


المكونات والطريقة

3كوب دقيق
3 بيضات 
نص كوب زبدة لينة 
 ملعقة صغيرة ملح
3/4 كوب ماء دافئ أو حليب 
للحشو
*****
لحمة مفرومة معصجة
أو جبنة كريمة 
أو ربع كيلو جبنة بيضاء ملح مهروسة مع ملعقة صغيرة نعناع مجفف او زعتروملعقة كبيرة لبن رايب او زبادى
خضار مشكل مطبوخ سوتيه
 أو فراخ أو أى حشوة أخرى تحبيها
الطريقة
*****
 يفرك الدقيق مع الزبدة و يضاف لها البيض الملح وتعجنى يضاف الماء الدافئ أو الحليب 
بالتدريج قليل قليل وتعجنى حتى تنعم وتكون لينة وغير ملتصقة باليد 
ممكن ما نستخدمش كمية السائل كلها  تبعا لنوع الدقيق 
 العجينه تستريح مدة 20 دقيقة ثم تقسم إلى قطع متساوية  وتفردى كل قطعة على شكل دائرة وتقطعيها زى البيتزا
وتحشى بالحشوة المفضلة
تحمر فى زيت غزير وتقدم دافئة 

بالهنا والشفا
اعمليها هتعجبك

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق