الاثنين، 28 سبتمبر 2015

عمل صوص الفراوله

عمل صوص الفراوله 

عمل صوص الفراوله


المكونات والطريقة

حضرى نص كيلو فراوله هتقطعى نصها قطع صغيره جدا ونصها هتضربيه فى الخلاط عصير مع كوب 
ونص سكر بعدين هتجيبى حله وتحطيها على النار وتحطى قطع الفراوله مع عصير 2 ليمونه ونص 
برتقاله وتسيبهم 5 دقايق على نار هاديه بعدين تضيفى عصير الفراوله وتسيبى كهم يغلى 
هتجهزى نص فنجان شربات احمر مع نص فنجان مايه ومعلقه ونص كبيره نشا وتضيفيهم على الخليط 
وتسبيهم يعمل الكثافه المطلوبه وترفعيه يبرد وتحطيه فى الثلاجه وتستخدميه على الكرب الشيزكيك 

وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق