السبت، 26 سبتمبر 2015

احلى تارت الكيوى

تارت الكيوى

تارت الكيوى

المكونات والطريقة

400 جرام دقيق

125 جرام سكر بودره

1 بيضه

250 جرام زبده

معلقه فانيليا

5 وحدات كيوى مقشره ومقطعه اسلايز  

كريم باسترى ممكن جاهز بورده واعمليه

كوب الكريم باسترى بياخد كوب ونصف لبن حليب او ماء بارد ومن 

غير سكر لانه فيه 

وبنضربهم مع بعض لحد مايتجانسوا 


ودى تعمل 2 تارت بالحجم الكبير زى الصوره 

طريقه التحضير

بضرب الزبده مع السكر البودره على ايدى لحد متبقى كريمى 

وبعدها بنزل بالبيضه عليهم مع الضرب 

المستمر ثم الفانيليا والدقيق لحد متعمل معايا عجينه متماسكه
  
 بقسم العجينه 

 بعدين بفرد العجينه فى صينيه بتاعت البسبوسه او البييتزا وبعمل 

لها حافه فى جوانب 

الصينيه سمك حوالى نصف سم وبعدين بخرمها بالشوكه قبل 

مدخلها الفرن على درجه حراره 180 

لمده ربع ساعه اخرجها من الفرن بسيبها تبرد وبعدين بحط 

الكريم باسترى على كل الصينيه 

وبعدين برص كل حلقات الكيوى بشكل جميل على التارت وتحطيها 

فى الثلاجه قبل التقديم

وبالهنا والشفا

***اعمليها سهله***

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق