تارت الكيوى
400 جرام دقيق
125 جرام سكر بودره
1 بيضه
250 جرام زبده
معلقه فانيليا
5 وحدات كيوى مقشره ومقطعه اسلايز
كريم باسترى ممكن جاهز بورده واعمليه
كوب الكريم باسترى بياخد كوب ونصف لبن حليب او ماء بارد ومن
غير سكر لانه فيه
غير سكر لانه فيه
وبنضربهم مع بعض لحد مايتجانسوا
ودى تعمل 2 تارت بالحجم الكبير زى الصوره
طريقه التحضير
بضرب الزبده مع السكر البودره على ايدى لحد متبقى كريمى
وبعدها بنزل بالبيضه عليهم مع الضرب
وبعدها بنزل بالبيضه عليهم مع الضرب
المستمر ثم الفانيليا والدقيق لحد متعمل معايا عجينه متماسكه
بقسم العجينه
بعدين بفرد العجينه فى صينيه بتاعت البسبوسه او البييتزا وبعمل
لها حافه فى جوانب
لها حافه فى جوانب
الصينيه سمك حوالى نصف سم وبعدين بخرمها بالشوكه قبل
مدخلها الفرن على درجه حراره 180
مدخلها الفرن على درجه حراره 180
لمده ربع ساعه اخرجها من الفرن بسيبها تبرد وبعدين بحط
الكريم باسترى على كل الصينيه
الكريم باسترى على كل الصينيه
وبعدين برص كل حلقات الكيوى بشكل جميل على التارت وتحطيها
فى الثلاجه قبل التقديم
فى الثلاجه قبل التقديم
وبالهنا والشفا
***اعمليها سهله***
***اعمليها سهله***
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق