الأحد، 27 سبتمبر 2015

طريقة عمل كفته التونه الذيذه

**كفته التونه**

كفته التونه


المكونات والطريقة

علبتين تونة

** بطاطس 2مسلوقه كبيره**
**حزمه كزبره خضرا مفرومه**

**معلقه بصل مجفف9**

**عصير 2 ليمونه**

**ملح وفلفل اسود وكمون**

** معلقه بابريكا**

** معلقه صغيره بقدونس مجفف**

** معلقه شطه بودره**

** فص 2ثوم مفروم ناعم جدا او معلقه صغيره ثوم بودره**

**بيض وبقسماط**

**الطريقة**

صفى التونه من الزيت كويس خالص وبعدين بحط معهم البطاطس

المسلوقه سلق كامل

والثوم المفروم والبصل المجفف بخلطهم كويس جدا وبعدين بضيف

 كل التوابل البابريكا

*الشطه *الكمون *الملح *الفلفل*و الكزبره المفرومه عصير 

الليمون وبعدين بحطها فى الثلاجه 

نص ساعه  اجهز البيض والبقسماط وبعدين بشكل كفته 

التونه دواير او صوابع وبحطها

 فى البيض ثم البقسماط وبعدين برجعها تانى

التلاجه 10 دقايق عشان تشد شويه وبعدين بنقليها فى زيت غزير 

وبالهنا والشفا

**اعمليها**

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق