الأحد، 27 سبتمبر 2015

من الحلويات الشرقيه رموش الست

 من الحلويات الشرقيه رموش الست 

رموش الست


المكوناتوالطريقة

1 كوب سكر بودرة
 كوب سميد بسبوسه

نص كوب زبده
2 معلقه جوز الهند

3 بيض * فانيليا
3 كوب ونص دقيق
نص معلقه بيكنج بودر
شربات 

طريقه العمل

بنضرب السكر مع الزبده بالمضرب الكهربائى وبعدين بضيف عليهم البيض الفانيليا مع الضرب المستمر وبعدين نضيف السميد وجوز الهند ونخلطهم كويس وبعدين بنزل بالبيكنج بودر والدقيق شويه شويه لحد متبقى عجينه متماسكه معايا بعدين بحطها فى الثلاجه لمده نص ساعه عشان تبقى سهله التشكيل وبعدين بشكلها زى منتوا شايفين فى الصوره وممكن كمان اعملها  اى شكل بايديكم تعملوها كرات صغيره وعلى المبشره تلفيها بخفه تطلع معاكى بنفس الشكل وترصوها فى صاج او صينيه مدهونه بقطعه زبده قليله وتدخل الفرن على درجه حراره 170 لمده 15 دقيقه ولما تخرج ا تسقوها بالشربات البارد التقيل
وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق