الأربعاء، 30 سبتمبر 2015

طريقة عمل الطرب

طريقة عمل الطرب


طريقة عمل الطرب

المكونات والطريقة

لحمه مفرومه

بصل مبشور

بهارات نفس تتبيلت الكفته

منديل من عند الجزار

الطريقة

 هاتى اللحمه المفرومه وتبليها زى الكفته كيلو لحمه عليها بهارات

 اللحمه وبصله مبشوره ومتصفيه 

الميه بتاعتها وملح وفلفل رومى صغيره مهروسه و معلقه نشا 

وبقدونس علشان يترش على الوش 

وبعدين حطيها فى الثلاجه لمدة ساعتين وبعدين تصبعيها وتجيبى 

المنديل تقطعيه على مقاس صوابع 

الكفته وتلفيها فيه بس لما تيجى تقطعيه يكون كبير شويه وتلفيه 

على صوابع الكفته  وترصيه فى

 صنيه وتدخليه الفرن نص ساعه علشان يمسك فى الكفته وبعدين 

تحطيه على الجريل وتقدميه مع سلطه خضراء وسلطه طحينه 

وبالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق