فراخ الحاتى المشويه
المكونات والطريقة
التتبيله لفرختين متوسطه
2 بصله كبيره مكعبات
2 فلفل اخضر مكعبات
1 طماطم كبيره مكعبات
بشره جوز الطيب مبشوره
معلقه حبهان بودره
معلقه بابريكا كبيره
معلقه كركم
2 فص ثوم
معلقه كبيره زعتر
نصف كوب خل ابيض
معلقه كمون
معلقه كزبره ناشفه
معلقه بردقوش
5 ورقه لوره
نصف كوب زيت زره
ملح وفلفل اسود
2 معلقه كبيره صلصه طماطم
1 معلقه كبيره مسطرده
نصف فنجان كاتشب
***الطريقه***
اغسلى الفرخ كويس بقطعها على 8 قطع بالعظم
تشرب التتبيله كويس بعدين هحط كل المكونات فى الخلاط
وبضربها كويس جدااا لحد ماتنعم معايا وهتضرب سهل معاكى فى الخلاط عشان الزيت والخل اللى
فيها وبعدين هضيفها على الفراخ وهسيب الفراخ فيها حوالى 4 ساعات قبل الشوى وياريت اكتر كمان
كل ما التتبيله تقعد فيها كل ما الفراخ طعمها وريحتها هتكون احلى بكتير وبعدين هشوى
الفراخ على الفحم او فى الفرن
وبالهنا والشفا
***اعمليها***
***اعمليها***
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق