الأحد، 27 سبتمبر 2015

البصاره المصريه

البصاره

البصاره


المكوناتوالطريقة

كوب فول مدشوش

  بقدونس
  كزبرة
  شبت

4 كوب ماء

 ملعقة ملوخية مجففة

ملعقة كمون

 ملعقة كراوية

 كزبرة ناعمة

 فصين ثوم

بصلة مكعبات

1  فلفل حار

 بصلة شرائح مع معلقتين زيت وفص ثوم مفروم وشوي كزبره دول 

 للتقليه

**الطريقه**

حطى الماء على النار ثم نضع عليه الفول المدشوش يكون

منقوع من قبلها ثم نضع الخضره 

والملوخيه والكراويه والتوابل والفلفل الحار والبصل والثوم ونتركها 

تتسلق سلق كامل ثم تضربها فى الخلاط وتضعها 

فى حله تانى على النار ونتبلها بالملح والفلفل

وفى طاسه فيها الزيت نحمر البصل مع الثوم والكزبره ونضع البصاره

 فى طبق التقديم والتقليه على

 الوش  

 وبالهنا والشفا

***اعمليها***

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق