البصاره
المكوناتوالطريقة
كوب فول مدشوش
بقدونس
كزبرة
شبت
4 كوب ماء
ملعقة ملوخية مجففة
ملعقة كمون
ملعقة كراوية
كزبرة ناعمة
فصين ثوم
بصلة مكعبات
1 فلفل حار
بصلة شرائح مع معلقتين زيت وفص ثوم مفروم وشوي كزبره دول
للتقليه
للتقليه
**الطريقه**
حطى الماء على النار ثم نضع عليه الفول المدشوش يكون
منقوع من قبلها ثم نضع الخضره
منقوع من قبلها ثم نضع الخضره
والملوخيه والكراويه والتوابل والفلفل الحار والبصل والثوم ونتركها
تتسلق سلق كامل ثم تضربها فى الخلاط وتضعها
تتسلق سلق كامل ثم تضربها فى الخلاط وتضعها
فى حله تانى على النار ونتبلها بالملح والفلفل
وفى طاسه فيها الزيت نحمر البصل مع الثوم والكزبره ونضع البصاره
فى طبق التقديم والتقليه على
فى طبق التقديم والتقليه على
الوش
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق