السبت، 19 سبتمبر 2015

طريقة عمل فتة الدجاج بالزبادى

 فتة الدجاج بالزبادى

 طريقة عمل فتة الدجاج بالزبادى
المكونات والطريقة
فص ثوم مفروم 
صدور دجاج
ملح* زبادي
نص ملعقة كمون
لوز أو صنوبر
2 كوب حمص مسلوق
2 كوب خبز محمص
ملعقة ونصف سمن
 ملعقة خل*مرقة
الطريقة 
 يسلق الحمص ويصفى ويوضع عليه الملح والكمون مع فص ثوم مفروم اخلطيهم  كويس
يتم تقطيعى الخبزو عليه نص ملعقة سمن و يحمص فى الفرن
يسلقى اللوز ويحمر أو الصنوبر
.تسلقى صدور الدجاج وتقطع 
يوضع الزبادى فى طبق ويضاف عليه شويه ماء مع ملعقة الخل وباقى الثوم المفروم وملح
حطى الخبز المحمص فى طبق وتوضع فوقه المرقة
يوضع الحمص فوق الخبز وتوضع عليهم صدور الدجاج وبعدين الزبادى واللوز
تسخن ملعقة السمن وترش على الوش 
وبالهنا والشفا
**اعمليها**

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق